logo
logo
AI Products 

Hoe beveilig je je Outlook-account?

avatar
Outlook bellen
Hoe beveilig je je Outlook-account?

Outlook is een e-mailserviceprovider die gratis service biedt, bekend bij iedereen. Maar als het gaat om het veilig houden van uw account, raken we allemaal in een dilemma en zoeken we tips om uw profiel te beveiligen. Hieronder worden de twee belangrijkste referenties uiteengezet die u zullen helpen bij het beveiligen.


1. BESCHERM UW WACHTWOORD

Het instellen van een wachtwoord is niet zomaar een trend geworden, maar een middel van beveiliging, veiligheid en verdediging.

De eerste stap die u moet doen, is uw wachtwoord beschermen tegen de derde partij om het te hacken. U moet het regelmatig vervangen om de veiligheid te garanderen. Ga in uw Outlook-account naar het gedeelte beveiligd en privé in het menu van uw profielinstelling. U moet controleren of het uw account is via een gegenereerde OTP en deze vervolgens invoeren in het nieuwe wachtwoordveld. Net daaronder kunt u een back-up e-mail-ID of een nummer invoeren waarmee u uw profiel kunt beveiligen. U kunt ook waarschuwingen activeren als uw account wordt gebruikt door een ander onbekend systeem of als een dubieuze activiteit wordt herkend door Microsoft.

U kunt een sterk en intens wachtwoord instellen door er speciale tekens aan toe te voegen. Ook het invoeren van de eerste letter als hoofdletter en andere kleine letters met het invoegen van cijfers erin zal de eer bewijzen.

Als u hulp nodig heeft bij het beveiligen van uw toegangscode, kunt u contact opnemen met ons ondersteuningspaneel door naar Outlook Contact Support te gaan, waar technici werken om echte en eerlijke antwoorden te geven op de directe vragen van de gebruiker.


2. VERIFICATIE IN TWEE STAPPEN:

"Waarom zet je een versnellingsslot en een handgreepslot op je auto voordat je weggaat, zelfs nadat je hem met een sleutel op slot hebt gedaan?"

Dit is alleen omdat we om onze waardevolle spullen geven en willen dat ze beveiligd zijn, zelfs als we er extra sloten op moeten zetten. Op dezelfde manier kunt u een extra beveiliging aan uw Outlook-account toevoegen die zowel belangrijk als veilig is. Zet het in de aan- en uitmodus door naar de basis van de beveiliging te gaan. Mogelijk ziet u een link die de verificatie van 2 stappen aangeeft, ga naar die link en zet de tweestapsverificatie aan om deze in te schakelen of u kunt deze uitschakelen om deze uit te schakelen. Als je het activeert, moet je twee manieren ondergaan om jezelf te identificeren. Onthoud gewoon elk detail dat u aan uw account toevoegt of schrijf het ergens op, want als u het bent vergeten, kan het 30 dagen duren voordat u uw account terugkrijgt.


Het is uiterst belangrijk om authenticatie in twee stappen toe te voegen om de authenticatie van de gebruiker te doorstaan.

Als u verbijsterd en verbaasd bent over iets met betrekking tot de bovenstaande tips en instructies, kunt u onze technici bellen via een gratis Outlook nummer en snelle hulp krijgen van ons ondersteuningsteam.

collect
0
avatar
Outlook bellen
guide
Zupyak is the world’s largest content marketing community, with over 400 000 members and 3 million articles. Explore and get your content discovered.
Read more