logo
logo
Sign in

10 ekte måter å tjene penger hjemme, ifølge eksperter

avatar
Folke Georg
10 ekte måter å tjene penger hjemme, ifølge eksperter

Rekk opp hånden hvis du elsker ideen om å tjene ekstra inntekt eller droppe kontorlivet for å lære å tjene penger hjemme. Vel, du er ikke alene. I følge en telependlingsrapport fra 2017 fra FlexJobs, har antallet amerikanske ansatte som jobbet hjemmefra minst halvparten av tiden vokst 115 % på tolv år, fra 1,8 millioner ansatte i 2005 til 3,9 millioner i 2017.

Med nettbasert ansettelse kommer imidlertid uredelige selskaper som lurer arbeidssøkere til å signere illegitime tilbud. "Det er for øyeblikket et svindelforhold på 61-til-1 blant jobb-at-home job leads på internett - det vil si at for hver legitim jobb er det 61 svindel," sier Christine Durst, medgründer av RatRaceRebellion.com og konsulent for FBI om internettsvindel.

Så lenge du er klar over de røde flaggene – som selskaper som ber om sensitiv informasjon på forhånd, er vag med å svare på spørsmålene dine og har en høy behandlingshastighet – så kan du enkelt unngå svindel og få drømmejobben.

Du kan finne hjemmearbeid i en rekke karrierefelt som spenner over et bredt nivå av ekspertise og erfaring. Og enten du ønsker å bli med i en oppstart eller jobbe eksternt for et bestinntjenende selskap som Amazon og Dell, er det en ekstern jobb der ute for deg.


Her er noen av de beste måtene hvordan tjene penger på nett ifølge eksperter.


1. Airbnb-vert

Har du et ekstra rom i huset? Prøv å leie den ut på Airbnb.com. I følge Smart Asset kan du betale opptil 81 % av husleien ved å føre opp ett rom i en to-roms bolig. Hvis du virkelig ønsker å ringe inn penger, er utleie av et privat hjem eller leilighet veien å gå. I følge Smart Assets funn er prisene for hele leiligheter betydelig høyere enn for bare rom, med årlig fortjeneste som varierer fra $15.000 til $31.000 for en to-roms leilighet.


2. Barnevakt

Hvis du elsker barn, registrer deg på Care.com eller SitterCity for å bruke noen timer i uken på barnevakt. Disse nettstedene verifiserer både barnevakter og de som søker barnevakter med bakgrunnssjekker, slik at du kan sikre at du snakker med en pålitelig kilde. Barnevaktpriser varierer basert på års erfaring, antall barn og timer per uke. Ifølge ZipRecruiter er gjennomsnittlig timepris for en barnevakt $28. Bruk Care.coms kalkulator for å koble til opplevelsen din og finne ut hvor mye du bør tjene på en time som barnevakt.


Ekte måter å tjene penger hjemme - Barnevakt

LOSTINBIDSGETTY-BILDER


3. Musikkritiker

Hvem visste at du kunne få betalt for å høre på musikk? Slicethepie er det største nettstedet for betalte anmeldelser på internett som betaler deg for å lytte til musikk og skrive detaljerte anmeldelser. Hvor mye du tjener per anmeldelse varierer med kvaliteten på anmeldelsen din. A.k.a. jo mer detaljert og konstruktivt, jo bedre. Minimumsbetalingen er $10, så når du har anmeldt nok sanger til å tjene minst $10, vil pengene dine bli sendt til deg via en direktebetaling på PayPal.


4. Kundeservicerepresentant

Noen selskaper som 1-800flowers.com outsourcer kundeserviceoperasjoner til tredjepartsselskaper som deretter ansetter hjemmebaserte arbeidere eller "agenter" for å ta imot samtaler og bestillinger. Når du ringer 1-800-blomster, snakker du kanskje med Rebecca Dooley, en pensjonert politimann og ansatt i Alpine Access, en stor kundesentertjeneste. Når du ringte nummeret til 1-800-blomster, ble samtalen din automatisk rutet til Rebeccas ekstra soverom i Colorado.

Alpine Access sysselsetter for tiden mer enn 5000 kundeservicemedarbeidere som jobber hjemme som tar imot innkommende samtaler (det er ingen utgående eller kalde samtaler) for dusinvis av selskaper. "Dette fungerer perfekt for meg fordi jeg kan sette opp timene mine rundt familiens travle livsstil," sier Dooley, som vanligvis jobber 20 til 32 timer i uken, avhengig av timeplanen hennes.

Mens den typiske prisen er $9-10 per time, er Alpine Access-agenter som jobber mer enn 20 timer i uken kvalifisert for fordeler pluss et 401k-program når de har jobbet i over 1000 timer. Selv om noen selskaper anser sine ansatte som uavhengige entreprenører og gir ikke fordeler. Noen andre selskaper som ansetter virtuelle samtaleagenter inkluderer:


 • LiveOps.com
 • Arise.com
 • WorkingSolutions.com
 • ACDDirect.com


5. Telefonselger

For å kvalifisere for denne jobben er det best å være en dyktig kommunikator, godt organisert og ha erfaring med kundeservice. Noen selskaper outsourcer sine kalde-ringingskampanjer til tredjeparter som ansetter hjemmebaserte arbeidere for å ringe.

Telefonselgere betales vanligvis per time, og de kan tjene insentiver og provisjon basert på ytelse. Bedrifter som ansetter hjemmebaserte arbeidere inkluderer Intrep.com og Indeed. Husk at et legitimt selskap vanligvis ikke vil kreve at du betaler et gebyr for å få informasjon eller potensielle kunder.6. Online jurymedlem

Bedrifter vil betale deg for å praktisk talt sitte i falske juryer for å gi advokater og andre jurykonsulenter tilbakemelding på saker de for tiden behandler. Tenk på disse som fokusgrupper. Sakene er reelle, men dommen din vil gjøre lite mer enn å gi de involverte en spådom om hvordan ting kan gå når det er på tide å gå til retten. Du kan tjene avgifter fra $5 til $60. Sørg for å lese alle ansvarsfraskrivelsene og detaljene. Hvis dette høres interessant ut, gå til eJury.com eller OnlineVerdict.com for å finne en sak.


7. Undersøkelsestaker

Det er mange muligheter for svindel i denne bransjen, så du må være forsiktig. Unngå å gi selskaper sensitiv informasjon eller betale forhåndsgebyrer, da de sannsynligvis vil være uredelige.

Det er imidlertid muligheter for å tjene penger hjemme ved å ta jobbundersøkelser fra legitime selskaper. Grunnskolevikar Andrea Spain og moren Bonnie Alcala tar nettundersøkelser to timer i uken, og ringer inn rundt 100 dollar i måneden i kontanter, gavekort og andre premier.

Hvis du har litt fritid og ønsker å spare penger til en familieferie, kan du prøve noen av disse nettstedene med grønt lys:

 • npdor.com
 • SurveySavvy.com
 • ACOP.com
 • ViewpointForum.com
 • ePoll.com
 • GreenfieldOnline.com
 • MySurvey.com
 • InnboksDollarer

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på nettstedet deres.


8. Forfatter, redaktør eller korrekturleser

Alle sier at du er en fantastisk forfatter, så er det ikke på tide at du får betalt? Ifølge Durst er god skriving etterspurt, spesielt for nettinnhold. Gode ​​frilansskrivende nettsteder for å finne stillingsannonser inkluderer JournalismJobs.com, upwork.com og MediaBistro.com. Hvis du har erfaring som kopiredaktør, skribent eller korrekturleser, kan du gå til editfast.com for å finne frilansmuligheter i disse områdene. Prisene er i gjennomsnitt $32, $28 og $26 i timen for henholdsvis fjernskriving, redigering og korrekturlesing.


9. Cyber ​​Crafter

Hvis du er en håndverker, er internett ditt utstillingsvindu - og ikke bare på auksjonssider som eBay. DeWitt Young fra ObviousFront.etsy.com har hatt suksess med å gjøre håndverket hennes til kontanter på nettet. Hun har en stand på Etsy.coms Craft Mall, et fantastisk sted hvor tusenvis av håndverkere og håndverkere tilbyr varene sine for salg. DeWitt forvandler bergede deler fra gamle TV-er og videospillere til kunstneriske halskjeder, øredobber og figurer. Colleen Jordan fra wearableplanter bruker 3D-utskrift for å lage halskjedene sine kalt wearable planters.

Hvis du trenger litt hjelp til å sette i gang prosjektene dine, er Shapeways et 3D-utskriftsselskap med enkle apper som hjelper deg med å skreddersy dine egne design, alt fra et bryllupsbånd i rosa gull, en vase i keramikk eller ditt eget boblehode trykket i sin helhet farge. Alt med det formål å generere salg.


10. Online guide eller ekspert

Hvis vennene dine ser til deg for å få råd om ting du brenner for, for eksempel hvordan du velger den beste bilen, reparerer hvitevarer eller lager en fantastisk ostekake, hør etter: Uansett hva du har ekspertise på, vurder å bli en online ekspertguide.

Guider er frilansere med evne til å kommunisere godt. På JustAnswer.com samtykker brukere i å betale for svar på spørsmålene deres fra pålitelige kilder som veterinærer, advokater, leger og mer. Som en veiledning vil du bli betalt en prosentandel av den forhåndsforhandlede prisen per svar og for antall svar du gir.


Her er Youtube-videoen om hvordan du kan tjene penger på nettet:-collect
0
avatar
Folke Georg
guide
Zupyak is the world’s largest content marketing community, with over 400 000 members and 3 million articles. Explore and get your content discovered.
Read more