logo
logo
Sign in

Hoe kunt u de beste LED-inbouwverlichting kiezen?

avatar
PretMetLED
Hoe kunt u de beste LED-inbouwverlichting kiezen?

Het installeren van LED-inbouwspots in uw ruimte kan een overweldigende ervaring zijn met onbekende specificaties en terminologie. Dit artikel is een snel overzicht dat u kan helpen met de juiste keuze van LED-inbouwspots.

LED Inbouwspots zijn de beste keus voor het creëren van omgevingslicht in zowel commerciële als woonruimtes. Het kan ook het meubilair accentueren of een muur of kunstwerk benadrukken. Met tal van looks en toepassingen beschikbaar, is het vrij moeilijk om te weten waar te beginnen: -

Afgeschuinde plafonds

Bent u degene met schuine plafonds in de woonkamet? Maar toch LED inbouwspots wilt hebben? Verschillende reguliere merken maken schuine randen en blikken voor nieuwe verbouwings- en constructie-eenheden. Ze installeren naadloos elk hoekplafond. Ze zorgen er ook voor dat het licht wordt gekanteld en naar de rand van de kamer wijst.

Deze gids biedt u de juiste badkamerverlichting en LED-inbouwspots voor uw vereisten: -

Onderdelen van LED inbouwspots

Een LED-inbouwlamp heeft twee componenten:

  • Huisvesting

De behuizing is verzonken in muren / plafond / grond. Het bestaat uit bevestigingen, elektrische onderdelen en een andere bevestiging.

  •  Trimmen

Over het algemeen is de trim ( rand) zichtbaar voor mensen. Het geeft een esthetisch licht dat aangenaam en verfrissend is.

  • Kleurtemperatuur

De lichten bepalen inderdaad de lichtkleur en sfeer. Het kan je helpen beslissen wat je voelt. Heb je je ooit afgevraagd of de kleurtemperatuur de prestaties kan beïnvloeden? Als uw antwoord "Ja" is. dan moet je de blog verder lezen.

De kleurtemperatuur wordt gemeten in de Kelvin-schaal en wordt de kleur van het licht genoemd. Emissies van warm licht komen dichter bij natuurlijke verlichting. De emissie van wit licht komt dichter bij de blauwe kleur en geeft een kunstmatig gevoel.

Wat maakt LED-inbouwspots milieuvriendelijk?

  1. LED-inbouwverlichting vermindert de uitstoot van koolstof omdat het zeer weinig energie verbruikt. Bovendien verspilt het geen extra energie.
  2. Het bevat geen schadelijke metalen zoals kwik en lood, die giftige zware metalen zijn.

Hoe vindt u de beste LED-inbouwspots?

Bij het kiezen van de nieuwe LED-inbouwspots moet u deze vijf punten volgen: -

  1.  Kijk naar de lumen voor de lichtopbrengst , niet de wattage.
  2.  Kies de kleur die u wilt hebben, zoals koel of warm licht.
  3.  Bepaal de vorm en grootte van de verlichtingsarmaturen.
  4. Controleer de juiste fittingen en kapseis, zoals schroef of bajonet .
  5.  Kies de juiste dimbare LED inbouwspots of vervang de inbouwunit dimmer.

U kunt uw badkamer ook verlichten met badkamerverlichting. Maar u moet rekening houden met alle belangrijke factoren om uw badkamer goed te verlichten, zoals de grootte van de armaturen, wat voor soort lampen worden gebruikt, waar ze worden geplaatst, enz.

Het inpakken !!

Kortom, LED inbouwspots zijn een ideale keuze voor elke woning of bedrijfsruimte. Het verbetert niet alleen het uiterlijk, maar bespaart ook veel van uw zuurverdiende geld. Omdat het milieuvriendelijk is, zou u een stap zetten in de richting van "GOING GREEN".

Waarom wachten, bel PretMetLed.nl (0591201904) en ontvang vandaag nog uw gratis offerte !!

 

collect
0
avatar
PretMetLED
guide
Zupyak is the world’s largest content marketing community, with over 400 000 members and 3 million articles. Explore and get your content discovered.
Read more