logo
logo
AI Products 

Hoe geef je met het aanmaken van een handtekening een unieke identiteit aan je Hotmail-account?

avatar
Hotmail Bellen
Hoe geef je met het aanmaken van een handtekening een unieke identiteit aan je Hotmail-account?

Hotmail is de meest gebruikte en waarderende mailingservice van Microsoft. Het heet nu 'Outlook'. Met de verandering van zijn naam geeft het zoveel nieuwe nieuwste functies die je in veel perspectieven helpen. Het is onmiskenbaar dat u te veel voordelen en voordelen van de sites haalt.


Veel van de commerciële sectoren gebruiken deze service om contact te leggen met hun werknemers en werknemers. Er zijn talloze functies die u op een effectieve manier kunt gebruiken. Je kunt de hele setting naar eigen inzicht manipuleren en onderhouden. Voor het gemak van de klant werkt het samen met veel van de mailingdiensten. U kunt nu de mails van andere sites lezen in uw Hotmail-account.


Er is een unieke functie waarmee u uw e-mail een nieuwe identiteit kunt geven, het is hetzelfde als het bedrijf dat wordt herkend aan het logo. U kunt de handtekening voor de unieke identiteit behouden en op dit moment zijn er veel gebruikers die deze service of eigenschappen vruchtbaar gebruiken.

Nadat u de faciliteit voor uw account hebt ingesteld, krijgt de ontvanger automatisch de handtekening met het bericht. Om deze functie in te schakelen,


moet u enkele bepaalde maatregelen volgen of Hotmail-ondersteuning zal u helpen:


• Open uw Outlook-account met uw account en wachtwoord.

• Na een keer openen van uw account, klikt u op “Bestand” in de linkerbovenhoek.

• In het volgende tijdperk zie je aan de linkerkant “Opties”.

• Ga naar de categorie "Mail" en klik vervolgens op de optie "handtekeningen".

• Hier kunt u de handtekening bewerken door op “Nieuw” te klikken.

• U kunt ook de naam voor die handtekening instellen.

• Maak uw handtekening door alle lettertypen en stijltekens te controleren.

• Nadat u eenmaal hebt ingesteld, klikt u op “Opslaan”.


De bovengenoemde stappen zijn voldoende om de handtekening te maken. Als u problemen ondervindt bij de verwerking, kunt u contact opnemen met Hotmail Bellen-ondersteuning voor hulp. U kunt al uw vragen en twijfels stellen aan het team van experts, zij zullen u het antwoord op uw vraag vertellen en u de beste manier voorstellen om uw probleem op te lossen.

collect
0
avatar
Hotmail Bellen
guide
Zupyak is the world’s largest content marketing community, with over 400 000 members and 3 million articles. Explore and get your content discovered.
Read more