logo
logo
AI Products 

Hoe Vind Je Je Vrienden En Collega's Op Hotmail?

avatar
brook smit
Hoe Vind Je Je Vrienden En Collega's Op Hotmail?

Hotmail, een beroemde e-mailservice en nu hebben de gebruikers de mogelijkheid om leden van deze e-mailservice te zoeken. U kunt een persoon zoeken in de MSN-directory op naam, e-mailadres, telefoonnummer. Dit zijn enkele manieren om uw vrienden of zakelijke klant en de mensen met dezelfde interesse te vinden. Hier is een korte beschrijving van methoden om je vrienden te vinden.


Toegang tot de e-mailmap met de zoekfunctie

Ga naar de inlogpagina van Hotmail en daar moet u inloggegevens invoeren om in te loggen op uw e-mailaccount.

Nu, aan de linkerkant van uw mailbox, vindt u aan de linkerkant de kop "Hotmail" om uw contacten te bekijken, klik daar op de link "Contacten" en de contactpagina wordt geopend.

U kunt de zoekfunctie gebruiken en naar "Mensen toevoegen" gaan aan de linkerkant van de contactpagina onder het kopje "Uw vrienden". Nu wordt de pagina "Mensen toevoegen" geopend en kunt u de zoekoptie voor Hotmail-leden bekijken.


Zoeken via e-mailadres

Ga naar de zoekfunctie "Mensen toevoegen" met de zoekoptie voor mappen in het eerste gedeelte.

U kunt mensen zoeken op e-mailadres, typ gewoon het e-mailadres van een persoon wiens profiel u wilt zoeken onder de sectie "Mensen toevoegen op naam of e-mailadres". Klik vervolgens op "Volgende" om door te gaan en de pagina "Mensen toevoegen" verschijnt.

Nu kunt u het ledenprofiel zien dat is gekoppeld aan een e-mailadres.


Zoek op naam

Ga naar de zoekfunctie die zich onder de sectie "Personen toevoegen" bevindt die is gekoppeld aan de zoekoptie voor directory's.

Nu kunt u een persoon op naam zoeken door te klikken op "Zoeken naar mensen" onder "Mensen toevoegen op naam of e-mailadres" in het zoekvak en de zoekpagina wordt geopend.

Voer de naam van een persoon in wiens profiel u zoekt in het zoekvak bovenaan de pagina en druk op "Enter".

Er verschijnt een zoekpagina met een verwante naam waarin alle profielen worden weergegeven die overeenkomen met uw naam.


Zoeken op telefoonnummer

Ga naar de pagina "Mensen toevoegen" met de zoekfunctie voor ledenlijsten.

Klik nu op "Geavanceerde zoekoptie" die u kunt vinden onder het zoekvak en geavanceerd zoeken wordt geopend.

Voer een telefoonnummer in het vak in en klik op "Zoeken" om het een begin te geven en het verwante profiel zal verschijnen en klik op een profiel dat u toegang wilt geven tot details.


Voor meer informatie kunt u een expert spreken door te bellen Hotmail ondersteuningsnummer.

collect
0
avatar
brook smit
guide
Zupyak is the world’s largest content marketing community, with over 400 000 members and 3 million articles. Explore and get your content discovered.
Read more