logo
logo
AI Products 

Tips för att optimera pizzaleveransen

avatar
Of Course Pizza
Tips för att optimera pizzaleveransen

Vem älskar inte pizza? Det skulle knappast finnas någon som skulle säga nej till att lägga händerna på de där läckra slicen. Och om de kan få dem levererade till sitt hem, då är det helt enkelt fantastiskt. Jo, hemkörning och take away Pizza i Norrköping har blivit vanligare än någonsin. Restauranger har dykt upp till vänster och höger som erbjuder leverans och take away-service snarare än att fokusera på middagar. Men med den ökande efterfrågan har det blivit viktigt för restauranger att optimera sin leveransservice.

Här är några enkla tips som säkert kommer att hjälpa dem.

1. Uppgradera POS-systemet

Det är det allra första som en restaurang behöver göra. Ett uppgraderat POS-system (Point Of Sale) som stöder leverans- och takeaway-beställningar är viktigt. Man kan behöva sätta upp en dedikerad telefonlinje för detsamma, men resultatet skulle vara värt det.

2. Skapa en onlineapp

Det bästa vore om restauranger utvecklade en onlinebeställningsapp genom vilken deras kunder enkelt kan beställa Pizza med en kebabtallrik med pommes frites. Detta möjliggör en sömlös beställningsprocess och skulle avsevärt hjälpa till att få kontakt med yngre kunder som föredrar att beställa middag online.

3. Sätt ihop en leveransflotta

Nu är det möjligt för restauranger att samarbeta med leveransförsäljare, men det bästa alternativet de kan välja är att montera sin egen leveransflotta. Leveransleverantörer tar ut en astronomisk avgift för sin tjänst, och man kan heller aldrig vara säker på deras service, särskilt deras beteende med kunden. Det är därför det är en ljus idé att montera en leveransflotta.

4. Erbjud exklusiva kombinationer

Ett av de enklaste sätten för restauranger att optimera sin leveransservice är att erbjuda exklusiva kombinationer som gyros med pommes frites endast för onlinebeställningar. Detta skulle verkligen uppmuntra en att beställa online.

5. Erbjud olika betalningsmetoder.

Alla är inte bekväma med att betala med kreditkort; vissa föredrar till och med debet- eller postförskottstjänst för sin krispiga kyckling med pommes frites. Erbjud flera betalningsalternativ eftersom det utan tvekan skulle göra det lättare för en att inte bara lägga sin beställning, utan det skulle säkert också hjälpa restaurangen i fråga.

Om du vill optimera din beställning för pizzaleverans, kommer tipsen som beskrivs i det här inlägget säkert att hjälpa.

 

För mer information: - Amerikansk Pizza Norrköping

 

Nattöppet pizza Norrköping

 

Online Pizza Norrköping

 

Italienska Pizzor Norrköping

 

Beställ familjepizza online Norrköping

collect
0
avatar
Of Course Pizza
guide
Zupyak is the world’s largest content marketing community, with over 400 000 members and 3 million articles. Explore and get your content discovered.
Read more