logo
logo
AI Products 

Zimbra naar Outlook Converter vlekkeloos Zimbra-bestand converteren naar PST-formaat

avatar
Andrew Brown
Zimbra naar Outlook Converter vlekkeloos Zimbra-bestand converteren naar PST-formaat

Zimbra naar Outlook-converter is software die Zimbra-gegevens gemakkelijk naar Outlook-bestandsindeling converteert. De software is geweldig voor professioneel gebruik, omdat het een willekeurig aantal Zimbra-bestanden naar Outlook-bestandsindeling kan converteren zonder gegevensverlies. Het software aantal functionaliteiten dat het een perfecte professionele wizard maakt. Download de demoversie om de mogelijkheden te controleren en koop een licentie om er zonder beperkingen mee te werken.


DOWNLOAD NU


Opvallende kenmerken van Zimbra naar Outlook Converter-software


• Het is een perfecte tool om gegevens van Zimbra naar Outlook te migreren

• Het zorgt voor een volledige migratie van gegevens van het TGZ-bestand naar het PST-bestandsformaat

• Converteer alle soorten gegevens die aanwezig zijn in het Zimbra-bestand naar PST-bestandsindeling

• Het scant eerst het bestand om fouten en corruptie te verwijderen en werkt vervolgens aan het bestand

• Geef de optie om het bestand na het scannen op te slaan, zodat de gebruiker het bestand de volgende keer niet hoeft te scannen

• Selectieve conversie- en filteroptie is aanwezig in de software

• Het maakt een uniek PST-bestand aan voor elk Zimbra-bestand dat naar de nieuwe bestandsindeling is gemigreerd

• Het ondersteunt alle versies van het Zimbra-bestand. De gebruiker kan elke versie van de TGZ-bestandssoftware uploaden om conversie te bereiken

• Er is een optie aanwezig om door bestanden te bladeren vanaf een andere locatie in de tool

• Met relevante licentie is het mogelijk om met gemak grote Zimbra-bestanden naar PST-bestandsindeling te migreren

• Gebruiker heeft de mogelijkheid om een ​​of meerdere PST-bestanden te maken voor verschillende TZG-bestanden

• Om corruptie in het bestand te voorkomen, splitst de software het grote PST-bestand in kleine PST


Andere kenmerken van Zimbra naar Outlook-conversiesoftware


Een effectieve oplossing voor conversie - Zimbra naar Outlook-conversietool is effectieve software die Zimbra-bestanden gemakkelijk naar Outlook converteert. De software werkt snel en zet gegevens om zonder enig verlies. Het converteert alles wat aanwezig is in het TGZ-bestand naar PST-formaat en geeft gebruikers toegang tot alle gegevens van het TGZ-bestand in die Outlook die toegankelijk is.


Geen verandering in opmaak van gegevens - Wanneer het hulpprogramma Zimbra naar Outlook wordt gebruikt voor het migreren van TGZ-bestandsgegevens naar Outlook-bestandsindeling, worden alle gegevens geconverteerd. Tijdens het proces gaat er geen informatie verloren of gewijzigd. Het converteert de hele opmaak samen met metadata, eigenschappen van e-mail, bijlagen, boomstructuur van map naar Outlook.


Exportinformatie in batch - Als een gebruiker een groot TGZ-bestand moet converteren, kan hij het bestand in een map opslaan. Voor het converteren van gegevens bladert u naar de locatie van het opgeslagen bestand, uploadt u het bestand in de software en klikt u op ok. De conversietool converteert de volledige gegevens in de map zonder enige vertraging naar PST-indeling. De software geeft de gebruiker de mogelijkheid om het geconverteerde TGZ-bestand op te slaan in een enkele PST of in een afzonderlijke PST. Daarentegen stelt software gebruikers ook in staat om gegevens van een enkel TGZ-bestand naar PST-formaat te migreren.


Toegang tot TGZ-bestand toestaan ​​in elke Outlook-versie - Met de Zimbra naar Outlook-converter kunnen gebruikers het TGZ-bestand converteren naar UNICODE PST-indeling. Dit betekent dat er geen beperking is voor de grootte van PST. Het nieuwe PST-bestand is ook toegankelijk in elke versie van Outlook. Het ondersteunt de versies van Outlook 2003, 2007, 2010 en hoger.


Converteer aktetas en takenmap - De software converteert volledige gegevens van het TGZ-bestand naar PST-bestandsindeling. Zimbra heeft een aktetasmap, maar Outlook heeft geen map met dezelfde naam. De software converteert de gegevens van de koffermap echter naar PST-indeling en maakt deze toegankelijk voor gebruikers in een nieuwe omgeving. De software kan gegevens uit de Zimbra-samenwerkingssuite en Zimbra-webclient halen en deze zonder vertraging converteren naar Outlook PST-bestandsindeling.


Converteer Zimbra-gegevens naar Exchange-indeling - De software converteert de Zimbra-bestandsgegevens ook efficiënt naar Exchange Server-bestandsindeling. Dus als een gebruiker toegang nodig heeft tot Zimbra-bestandsgegevens op Exchange Server, dan is dit mogelijk met de Zimbra-conversietool. Met deze software moet de gebruiker informatie ophalen van Exchange Server waarop hij de gegevens wil migreren.


Zimbra-gegevens migreren naar Google Suite - Met software kan de gebruiker Zimbra-gegevens exporteren naar de Google-app. Hiervoor moet de gebruiker eerst het TGZ-bestand converteren naar PST-indeling en het verder importeren in Google Apps met behulp van de functie GAMMO. Om gegevens op Google Apps te migreren, moet de gebruiker inloggegevens hebben van het Google Apps-account waarop hij gegevens wil overdragen. Door de migratie van het TGZ-bestand naar Google Apps hebben gebruikers altijd en overal toegang tot Zimbra-gegevens.


Bereid het procesrapport voor en bewaar het - Tijdens het converteren van het TGZ-bestand naar PST-indeling scant de Zimbra naar Outlook-conversietool het bestand en geeft het ook een voorbeeld van het bestand voordat u het opslaat. Tijdens het proces maakt het ook een rapport dat laat zien hoeveel gegevens er zijn gemigreerd. De rapporten bevatten volledige details van de gegevens die aanwezig zijn in het TGZ-bestand.


Zimbra-bestand migreren naar Office 365 - Als gebruikers Zimbra-bestandsgegevens naar Office 365 willen migreren, helpt software hen daarbij. Het brengt volledige gegevens van Zimbra over naar de Office 365-omgeving zonder enig gegevensverlies. Het is een efficiënt hulpmiddel en zorgt voor een schone overdracht van gegevens.


Compatibel met Window OS - De software ondersteunt alle versies van Window en werkt prima op Windows 7 tot 10. Het kan ook op een lagere versie van Windows worden geïnstalleerd. Het heeft een eenvoudige interface die bij elke stap wordt ondersteund door gemakkelijk te begrijpen instructies. Werken met software is daarom eenvoudig.


Conclusie


Om meer te weten te komen over hoe Softaken Zimbra naar Outlook-conversiesoftware werkt, raadpleegt u de demoversie. De demoversie is gratis te downloaden. Als je de software leuk vindt, kun je de licentie kopen en ermee werken zonder enige beperkingen.

collect
0
avatar
Andrew Brown
guide
Zupyak is the world’s largest content marketing community, with over 400 000 members and 3 million articles. Explore and get your content discovered.
Read more