logo
logo
AI Products 

Silicone slangen productieproces in Nederland

avatar
A&G Trading
Silicone slangen productieproces in Nederland

De siliconenslangen worden gebruikt in een grote groep gebruik gaande van een auto, voedselbehandeling, klinisch, modern, enzovoort. Het aanpassingsvermogen van silicone elastiek maakt het voor gebruik in diverse vlekken aangewezen. De slangen worden normaal gebruikt in toelatingskaders, luchtkoelers, etc. Zij zijn toegankelijk in diverse afmetingen van groot tot klein en kunnen in vele besnoeiingen en bochten worden gevraagd. Bij Technischsiliconen kunt u direct terecht voor transparante Silicone Slangen in verschillende afmetingen (uitwendig en inwendig). Onze siliconen profielen en slangen zijn zeer goed bestand tegen UV straling, ozon en hoge temperaturen.

Een aanvraag voor siliconen slangen laat niet lang op zich wachten, omdat het assemblagesysteem door de makers is aangepast. Het assemblerende systeem vereist de juiste capaciteiten, apparaten, materialen, en legitieme tijd. Hier is een punt voor punt een blik bij het het assembleren systeem van siliconeslangen:

Stadium 1: Het maken van een Doornhulpmiddel

Een doornapparaat is een vormend instrument dat van metaal wordt gemaakt en leeg is. Het wordt gebruikt om siliconenelastiek in de vorm en breedte van de ideale siliconenslang te draaien. Het wordt gewoonlijk gebruikt in talrijke verschillende toepassingen zoals glasblazen.

Het belangrijkste stadium is het maken van doorngereedschap(en) die op de siliconenslang(en) lijken. Dit wordt gedaan door staal te controleren in de ideale staat van de slang. Deze instrumenten worden gewoonlijk door producenten in een groot aantal vormen en afmetingen weggezet. De aspecten zijn toegankelijk op hun site of artikelindex.

Fase 2: Het kiezen van de grondstoffen

De ongeraffineerde componenten worden uitdrukkelijk beslist voor het maken van siliconenslangen. Deze omvatten silicone elastiek, een verscheidenheid van kleuren, en steuntexturen. De slangen zijn complex en de steuntexturen worden gebruikt om hen op te wekken.

 

Fase 3: Frezen en kalanderen

Het siliconenelastiek en de verschillende kleuren worden als één geheel in een fabriek gecombineerd. Deze cyclus wordt "verwerking" genoemd. Het duurt ongeveer dertig minuten in de fabriek om een verscheidenheid van gepigmenteerde siliconenelastomaten af te leveren.

De gekleurde siliconenelastische compound wordt in een kalandermachine geplaatst. De machine perst de compound tussen rollers om er dunne vellen van te maken. De machine perst vervolgens de gestreken massa op de textuur van de drager. Thans wordt het materiaal klaargemaakt om de slangen met de hand te vervaardigen.

Fase 4: Snijden en walsen

De dunne platen worden gesneden en opgehoopt om te rollen. De ontwikkelaars rollen de dunne platen in buizen. Het is van fundamenteel belang dat de buizen de juiste dikte hebben. Een voltooide cilinder moet het juiste aantal steunhandvatten hebben. Momenteel zijn deze cilinders geschikt om te worden gebruikt voor de bouw van slangen.

De siliconenslangen worden nauwgezet op de doornapparaten geduwd om de ideale vorm te geven. Om het even welke luchtzakken of verbindingen worden gestroomlijnd. Siliconenslangen die extra verbindingen of kronkels hebben, vereisen extra aandacht om de cilinders in vorm te drijven. Bij Technical Silicone komt u direct voor Siliconen slang Transparant in verschillende afmetingen (uitwendig en inwendig). Onze siliconen profielen en slangen zijn zeer goed bestand tegen UV-straling, ozon en hoge temperaturen.

Fase 5: Ovenharden, afkoelen en strippen

De siliconenslangen worden vervolgens weer in de oven uitgehard en daarna afgekoeld. Hierdoor krijgen ze de ideale vorm. Om ze te elimineren, worden ze in één snelle beweging uit de vorm gehaald en in de wasmachineslang gelegd om te worden gereinigd. De slangen worden vervolgens opgestuurd voor beheer en onderzoek.

Fase 6: Afsnijden en inspectie

Vóór het beheer wordt op de slang gestempeld waar de rand moet worden afgesneden. De randen worden vervolgens afgesneden met een machine voor fijne randen. Na het beheer worden de siliconenslangen opgestuurd voor kwaliteitsonderzoek. Wanneer zij zijn goedgekeurd, worden zij klaargemaakt voor vervoer naar de klant.


Voor meer informatie:-

Siliconen Rechthoekig Snoer

Epdm Celrubber

Siliconen U Profiel

Siliconen Stootprofiel

collect
0
avatar
A&G Trading
guide
Zupyak is the world’s largest content marketing community, with over 400 000 members and 3 million articles. Explore and get your content discovered.
Read more