logo
logo
AI Products 

Träningsresa för nybörjare och erfarna utövare

avatar
Per Selander
Träningsresa för nybörjare och erfarna utövare

Åk på en träningsresa och kombinera sol och bad med aktiviteter som får dig att må bra. Det finns träningsresor för såväl nybörjare som för erfarna utövare.


Fitness Travel är ett svenskt resebolag som arrangerar träningsresor till Lost Villa i Kroatien. Lost Villa är en unik destination långt från civilisationen ute på ön Hvar i den Kroatiska skärgården. Här har vi byggt upp en fantastisk träningsdestination alldeles intill det adriatiska havet. Vi bor i enkla lägenheter bara några meter från havskanten.


Sol, bad och god mat kombinerat med träning, svett, fantastisk natur och en massa nya vänner! Låter det härligt? I så fall är det dags att åka på en träningsresa!


Det räcker att du gillar att träna, eller vill komma igång med träningen, för att du ska tycka om att åka på en träningsresa! Oavsett din träningsnivå och ambitioner så erbjuder vi träning i en unik och väldigt inspirerande miljö. En perfekt paus i vardagen där du under en vecka får fokusera på dig själv och din träning.

collect
0
avatar
Per Selander
guide
Zupyak is the world’s largest content marketing community, with over 400 000 members and 3 million articles. Explore and get your content discovered.
Read more