logo
logo
AI Products 

Tips for å få jenter på nett

avatar
Dating Adventure
Tips for å få jenter på nett

Så du har opprettet en datingprofil på internett. Du har sett deg rundt. Du legger merke til noen få jenter som appellerer til deg. Det er nå på tide å snakke med dem, men du vet hvordan du sjekker jenter på nettet. Vi forstår. Det er skummelt å sette seg selv der ute. Du vil ikke fremstå som kjedelig, uintelligent eller til og med skremmende. Du begynner å tenke over ting, og fingrene dine blir stive, og du finner deg selv ikke si noe.


Hva mer, gjett hva? Det er på tide å gå videre.


Ja, det kan være skremmende hvis du ikke vet hvordan få kjæreste. Men hvordan ville folk vite at du eksisterer hvis du ikke tar det første steget? Du sløser bort muligheten for et meningsfylt forhold. Du vil aldri være i stand til å overvinne frykten din og vil forbli akkurat der du er.


Hvis du bestemmer deg for å ta risikoen, vet du aldri hvor den vil gå. I verste fall vil hun ikke svare, og du blir ulykkelig. Du kommer imidlertid over det. Du kan møte noen ekstremt kule i beste fall.


 Så, hvordan kan du starte en diskusjon som har potensial til å føre et sted? Her er noen nyttige tips.


1. Ha en flott profil

Det første trinnet er å lage den mest mulige profilen. Dine bilder, interesser, hvem du er og hva du leter etter i et forhold er det første hun vil se. Dette er uavhengig av hvor overbevisende budskapet ditt er. Dette er faktisk den første hemmeligheten hvis du vil vite Hvordan sjekke jenter på nett. Vurder hva slags hobbyer og aktiviteter du vil dele med noen andre. Forklar på en oppriktig måte hvorfor du håper på et meningsfylt forhold.


2. Vær deg selv

Er det sant at hentelinjer er effektive? Hver setning i boken har blitt hørt av jentene. Å starte en diskusjon med "Hei" eller "Hei" kan virke søtt og vennlig, men det er sannsynligvis den kjedeligste åpneren noensinne. Jenter mottar mange meldinger. Dessverre for deg betyr dette at du må være enestående. Få henne til å føle at du "får" henne ved å være unik.


Konklusjon

Hvis du vil lære hvordan du får en kjæreste, bør du være åpen. Vær samtidig en risikotaker og klar for alt. Hvis det fungerer til din fordel, vel og merke, hvis det ikke gjør det, lær av feilene dine og gå videre.


collect
0
avatar
Dating Adventure
guide
Zupyak is the world’s largest content marketing community, with over 400 000 members and 3 million articles. Explore and get your content discovered.
Read more