logo
logo
Sign in

Влакна за коса

avatar
yvelinese
Влакна за коса

От дължината на перуките могат да бъдат обозначени като кратки, средносрочни и дълги. От модата перуките могат да бъдат категоризирани на прави, къдрави и вълнообразни. От материала перуките могат да бъдат категоризирани в перуки от човешка коса, синтетични перуки, европейски перуки и афро-американски перуки.


Сега ще видим определението или използването на няколко експертни фрази за продуктите за коса


Дантелени перуки


Дантелените перуки са Влакна за коса специално предназначени за хора с лек до интензивен косопад, но могат да се носят от всеки, който се нуждае от хубавите предложения за дантела. Тази дантела създава илюзията, че косата абсолютно расте от скалпа. Изработена е от изключителна поли-копринена мрежеста основа, в която влакната са ръчно завързани към тази кльощава дишаща кърпа. Намира се както на линията на косата, така и от предната част до темето, което може да бъде разделено по всякакъв начин за максимална гъвкавост на стилизирането. Те са леки и по-меки на допир от ежедневните перуки.


Дантелени предни перуки


Дантелата на предните перуки изглежда по-билкова поради естествената линия на косата. Той е продукт от първокласна поли-копринена мрежеста основа, в която влакната са ръчно завързани към тази тънка дишаща кърпа. Поставя се отпред на перуката, за да изглежда като естествена линия на косата. Може да се разделя във всеки курс за оптимална гъвкавост на стилизирането.


Афро-американски перуки


Афро-американските перуки са направени от прекалено приятни влакна, които са почти неразличими на външен вид от човешката коса, освен за най-тренираното око. Влакното за коса идва "предварително оформено" с къдрици или изправеност, заключени в "паметта" на влакното. Този подход плавно запазване за целия живот на перуката. С правилната грижа тези стоки могат да издържат напълно дълго време.


европейски перуки


Европейските перуки се изработват от европейски косми, имат прави, къдрави и вълнообразни три шарка. Европейски перуки ви правят зашеметяващи и естествени


три/четири, Перуки с лента за глава


три/четири перуки могат да ви накарат да изглеждате билкови и изящни за по-малко от 10 секунди, идват с гладка или здрава лента за глава за лесно закрепване. За да носите перука ¾, просто я поставете на 2 инча долната част на гърба от собствената си линия на косата и смесете собствената си коса с перуката с помощта на разресване или дразнене на собствената си коса върху нея.


Синтетични перуки


Синтетичните перуки се правят от синтетична коса, но изглежда като човешка коса и цената е на много разумна цена. Освен това има допълнителна мода и цветове от човешки перуки


Щипка в удължаване на коса


Удължителите за коса с щипки се предлагат в човешка коса или синтетична коса и са достъпни, леки и лесни за свързване, без да негативно на косата ви. Смесете безпроблемно тези неоткриваеми удължители за коса заедно с косата си, за да преминете от бърза към дълга, да създадете количество или текстура.

collect
0
avatar
yvelinese
guide
Zupyak is the world’s largest content marketing community, with over 400 000 members and 3 million articles. Explore and get your content discovered.
Read more