logo
logo

VALMISTAMME TEILLE ERINOMMAISET PAINATUKSELLA PAKKAUSTUOTTEET

avatar
Donny Zanger
img

Design Pack luotiin vuonna 2019 tarjoamaan asiakkaille erilaisia pakkaustuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla ja laatulla.

Tavoitteena on tarjota asiakkaille monipuolista tuotevalikoima, missä on otettu huomioon nykyaikaiset trendit ja materiaalit.

Autamme luomaan erilaisia pakkaamiseen tarvittavia tuotteita asiakkaan toiveita huomioiden. Lisäksi koulutamme yhteistyökumppaneita erilaisista ratkaisuista ja autamme löytämään parhaimmat tuotteet heidän yrityksille.

Kaikki tarjoamamme tuotteet valmistetaan Euroopassa, mikä takaa hyvän hinnan ja laadun sekä nopean toimituksen.

Arvostamme ympäristöystävällisiä valintoja ja sen takia voimme ylpeänä kertoa, että ca. 95% meidän valmistetuista muovi pakkauksista on kierrätysmateriaalista.

Tytäryhtiömme Greeneco tarjoaa ympäristöystävällisiä elintarvikepakkauksia ja uudelleen käytettäviä astioita, joiden valmistus auttaa vähentämään ilmasto- ja ympäristövaikutuksia.

Olemme vuosien saatossa voittaneet asiakkaidemme luottamuksen, jonka ansioista valmistamme miljoonia pakkauksia vuodessa.


MITEN VALITA OIKEANLAISET PAPERIKASSIT YRITYKSELLE?

 

Paperikassien oikeanlaisen mallin ja painatuksen avulla mainostat yritystäsi kaikkialla. Painatuksella pakkaukset ovat yksi helpoimmista tavoista markkinoida edullisesti yritystä kaikkialla. Vielä ennen kuin asiakkaat pääsevät käyttämään brändättyjä pakkauksia , pitää tehdä oikeanlaiset valinnat materiaalin, painatuksen ja mallin osaalta. 

Minkälainen pakkaus edustaa yritystäsi eniten ja sopii tyyliin parhaiten?

Paperikasseja tilattaessa on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä - mitat, materiaali, painatus ja kantokahvat.

Paperikassin materiaalin valinta riippuu pitkälti pakkauksen käyttötarkoituksesta. Lisäksi tilatut määrät ja tietysti toivottu kasseissa esim. olalla).

Nämä toiveet täytyy ottaa huomioon oikean pakkaukset päättämisessä.

 

PAINATUKSELLA PAKKAUSPAPERI VIE TUOTTEIDEN PAKKAAMISEEN SEURAAVALLE TASOLLE JA MUUTTAA NE VIEHETTÄVÄMMÄKSI.

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia painatuksella silkkipaperi, kukkapaperi, elintarvikepaperi, pakkauspaperi jne. Tuotteet on tilattavissa asiakkaan toivotulla painatuksella ja haettavilla mitoilla joko rullassa tai valmiiksi leikattuna sopivan kokoiseksi lehtiöiksi. Tarvittaessa pystymme laminoimaan tilattavan pakkauspaperin. Painatuksella pakkauspaperi eri vaihtoehdoilla ja materiaaleilla.

Voit suunnitella myös oman vaihtoehdon, joka kuvastaa tavaramerkkiänne. Painatuksella pakkauspaperi on loistava tapa paketoida yritysilmeesi/viestisi lahjapakkaukseksi. Laadukas ja ympäristöystävällinen lahjapaperi lahjan kääreenä toimii erinomaisesti hyvän mielen lähettiläänä. Tai jos tarvitset lahjan kääreeksi ainoastaan kevyen suojan, silloin silkkipaperi on erinomainen valinta.


Yrityksen logolla varustetut teipit ja tarrat erottavat brändisi muista toimijoista. Täältä löydät laajan valikoiman eri materiaaleista valmistettuja pakkausteippejä ja tarroja. Paperista valmistettu pakkausteippiä on mahdollista tilata joko valkoisesta tai ruskeasta materiaalista tai kestävämpi muoviteippi yleiseen käyttöön ja pakkaamiseen.

Lisäksi tarjoamme yrityksen logolla erilaisia nauhoja, jotta voit viimeistellä paketointia. Nauhoja pystymme valmistamaan sopivan värin, materiaaliin ja leveyden mukaan.

Valikoimastamme löydät yrityksellesi sopivat pahvilaatikot tai -rasiat, joilla kuljetat tuotteet kätevästi perille. Perinteiset pahvilaatikot ovat monipuolisia ja niitä voidaan käyttää lähes missä tahansa - varastossa, myymälässä tai kuljetettaessa tuotteita asiakkaalle.

Valitse uudelleenkäytettävät kassit yrityksellesi. Tarjoamme laajan valikoiman kestäviä kasseja, jotka on valmistettu puuvillasta, kierrätyspuuvillasta, PP-kudotusta tai kuitukangasmateriaalista. Kudotut uudelleenkäytettävät pakkaukset on valmistettu kierrätysmuovista ja ne ovat myös konepestäviä.

Muuta arjen tylsätkin pakkaukset käteväksi mainostilaksi. Lisää yrityksesi logo, merkkivärit tai mikä tahansa kaunis toive asiakkaillesi. Kertakäyttöisten kahvikuppien ei tarvitse olla tylsiä vain ne voisi tyylikkäästi suunnittella brändiäsi huomioiten. Valikoimastamme löydät myös erilaisia ​​jäätelö- ja ruokakuppeja, mihin pystymme tekemään toivotun painatuksen.

 

Tarvitsetko lisävahvistusta tilauksen tekemisessa? Ota yhteyttä ja varmista, että se on sen arvoista!Toetatud märksõnad : elintarvike pakkausrasiat | Pahvilaatikot | Paperikassit oma logolla | Paperikassit

collect
0
avatar
Donny Zanger
guide
Zupyak is the world’s largest content marketing community, with over 300 000 members and 3 million articles. Explore and get your content discovered.