logo
logo
AI Products 

Wat is de procedure voor het uploaden van mijn ID naar Facebook?

avatar
Facebook Nummer
Wat is de procedure voor het uploaden van mijn ID naar Facebook?

Facebook is een zeer veilig platform dat toegankelijk is via een webbrowser of mobiele applicatie. Facebook respecteert de veiligheid en privacy van zijn gebruikers en biedt u daarom tal van diensten aan. Het afsluiten van Facebook is heel gewoon. Daarom heeft Facebook extra services toegevoegd voor mensen die worden uitgelogd van het Facebook-account of het Facebook-wachtwoord vergeten. Als u probeert uw Facebook-account te herstellen, kan Facebook u om uw ID vragen om er zeker van te zijn dat u de juiste eigenaar van het account bent. Door uw persoonlijke ID naar Facebook te uploaden, wordt uw identiteit gegarandeerd en kunt u uw account gemakkelijk ontgrendelen. u wordt tijdens deze procedure gevraagd om een ​​reeks documenten te uploaden. Gelieve alleen de documenten mee te sturen die nodig zijn. Het verstrekken van meer documenten dan nodig is, kan ertoe leiden dat het beoordelingsproces vertraging oploopt. Voor een lijst met benodigde documenten kunt u ons bellen op ons Facebook Telefoonnummer.


Als Facebook je onlangs heeft gevraagd om je ID te uploaden naar je Facebook-platform, volg dan het onderstaande proces om de stappen te begrijpen die nodig zijn voor het uploaden van je ID op het Facebook-platform.


Stappen voor het uploaden van mijn ID naar Facebook


1. Maak een close-upfoto van je identiteitsbewijs met een camera of mobiel apparaat in een goed verlichte kamer.

2. Zorg dat alles duidelijk op de foto staat, anders maak je hem nog een keer.

3. Sla de afbeelding op uw telefoon of computer op.

4. Om uw ID te uploaden, tikt u op de optie Upload ID.

5. Als alternatief kunt u zelfs een optie krijgen om de foto voor de ID te maken met Camera op Facebook.

6. Nadat u de ID-foto op uw Facebook-account heeft geüpload, controleert u deze om er zeker van te zijn dat deze correct is geüpload.

7. Het kan enkele minuten duren voordat Facebook de ID op zijn servers heeft geüpload.

8. Wacht op de uploadprocedure en ververs uw apparaat niet tijdens het uploaden.

9. Je ID wordt gecodeerd en veilig opgeslagen nadat je het naar Facebook hebt verzonden.


We hopen dat de stappen je helpen en dat je gemakkelijk je ID op Facebook kunt uploaden. Als u uw account niet kunt herstellen, zelfs niet nadat u de stappen hebt gevolgd, hoeft u zich geen zorgen te maken. Bel ons gewoon op ons Facebook nummer voor andere oplossingen met betrekking tot het probleem

collect
0
avatar
Facebook Nummer
guide
Zupyak is the world’s largest content marketing community, with over 400 000 members and 3 million articles. Explore and get your content discovered.
Read more